Meniu Închide

Barro și Lee rămân în Sud!

Dacă ar fi să numim un “game changer” al sezonului trecut, un singur nume stă în picioare: Ousmane Barro (36 de ani, 2.07 metri).
Impactul său a fost grozav din prima zi. Experiența sa a contat enorm, iar senegalezul s-a dedicat 100% echipei. Chiar și după o dramă care l-a afectat enorm, el s-a întors la Voluntari pentru a duce mai departe lupta alături de colegii săi.
Barro a avut medii de 8.2 puncte (60%-2p, 75%-1p), 6.5 recuperări și multe blocaje și lucruri mici dar importante care nu apar pe statistică.
El va bifa al 9-lea sezon în România și ne-a promis că mai are loc în vitrină pentru trofee și medalii.

Eficient, dedicat, profesionist! Malcolm Lee ne-a arătat ce înseamnă un jucător cu pedigree. Și nu spunem asta doar pentru trecutul său la UCLA, în NBA la Minnesota sau 76ers. Sau pentru că l-a adoptat pe Locky și l-a dus în State

După o carieră la vârf, accidentări chinuitoare și operații la genunchi, Malcolm (31 de ani, 1.96m) și-a păstrat dragostea pentru baschet și a găsit la Voluntari plăcerea jocului, înțelegere și posibilitatea de a performa și de a se lupta pentru trofee.

Lee a fost unul dintre cei mai eficienți jucători, venind constant de pe bancă: 23 de minute pe meci, 10 puncte, 4.2 recuperăr, 2.3 asisturi și 1.1 intercepții.

Thank you for trusting us, Leezy!