Meniu Închide

Dan IOAN, noul antrenor secund al echipei de Baschet Seniori

Dan IOAN este noul antrenor secund al echipei CSO VOLUNTARI!
CSO Voluntari anunta cooptarea lui Dan Ioan (28 ani) in functia de antrenor secund. Dan va lucra alaturi de antrenorul principal Şemsettin Baş, avand ca obiectiv accederea in playoff-ul Ligii Nationale de Baschet Masculin si clasarea cat mai buna a echipei la finele sezonului 2019/2020.
Fost jucator in loturile nationale ale Romaniei lacategoriile “U16”, “U18” si “U20”, a evoluat in cariera, la nivel de seniori, la echipele CSM Bucuresti, Dinamo Bucuresti, Concordia Chiajna si Gaz Metan Medias.
Pe plan profesional, Dan este absolventul SNA – Centrului National de Formare si Perfectionare a Antrenorilor, promotia 2012, de atunci si pana in prezent promovand pana la categoria de Antrenor Senior. Este posesor al licentei de antrenor FIBA si de asemenea a licentei categoria “A” atribuita de Federatia Romana de Baschet.
In ultimele doua sezoane, Dan a ocupat postul de antrenor secund in cadrul staff-ului echipei SCM Craiova. De asemenea a fost prezent, din aceeasi postura, in colectivul echipelor reprezentative ale Romaniei “U18” in anii 2017, 2018 si “U20” in aceasta vara.
Bine ai venit Dan IOAN si mult succes alaturi de CSO Voluntari!

#CSOV #Caracter #Seriozitate #Onoare #Voință #Baschet #Voluntari