Meniu Închide

Mingi-cadou pentru toți juniorii CSO Voluntari, oferite de Fundația Alexandrion

Asumându-și constant responsabilitatea dezvoltării sportului în România, Fundația Alexandrion le-a oferit juniorilor noștri câte o minge de baschet, în cadrul unui eveniment organizat aseară, în Sala de Sport Gabriela Szabo. Rând pe rând, toate grupele de copii se vor bucura de aceste cadouri, în urma unor acțiuni similiare care vor fi organizate în perioada următoare.
 
Alături de antrenorii de juniori, la eveniment au participat și doi dintre jucătorii noștri profesioniști: Marcu Badiu și Matt McCarthy, care le-au oferit copiilor atat autografe, cât și lecții de viață din experiența lor.
 
Marcu le-a vorbit copiilor despre puterea de a trece peste accidentări și de a privi mai departe cu încredere, în timp Matt ne-a povestit despre cum este să joci baschet într-un colegiu american și echilibrul dintre scoală și sport.
 
Continuând tradiția cu care ne-a obișnuit, Fundația Alexandrion este tot timpul alături de copii, promovând mișcarea și sportul ca mod de viața, ca mod de evoluție și înțelegere a prioritaților de la vârste fragede.
 
Seara s-a încheiat cu autografe și multe selfie-uri pline de bucurie și speranță că această perioadă complicată va trece și că ne vom putea revedea în sălile de sport, bucurându-ne de meciuri cu spectatori, atât la juniori. cât și la seniori.
 
#ÎmpreunăDe10 #CSOVo1untari #WeTheSouth