Meniu Închide

Ocokoljic, Moldoveanu și Badiu continuă cu CSO Voluntari!

Sezonul recent încheiat a fost unul de succes pentru echipa noastră. Ocokoljic a ghidat #WeTheSouth spre câștigarea Cupei României, calificarea în Cupele Europene și semifinalele LNBM.
Sașa avea deja contract pentru sezonul 2021/2022, iar conducerea clubului a hotărât să-i prelungească “mandatul” până în 2023, sub condiții de performanță trasate pentru ediția care va începe în toamnă.
Mult succes, Sașa!
 Cei doi jucători români care au contracte valabile pentru sezonul 2021-2022 sunt Vlad Moldoveanu și Marcu Traian Badiu 🇷🇴
Vlad a fost al treilea marcator al echipei noastre, cu 12.2 puncte pe meci, și al doilea recuperator, cu 5.8 mingi prinse sub panouri. A avut 38%  de la distanță, cu 54 de reușite în 24 de meciuri!
Marcu a trecut cu bine prin primul său sezon de după accidentarea la genunchi. Folosit pe pozițiile 1 și 2, Badiu a strâns medii de 4.4 puncte, 1.7 recuperări și un asist, în 19 minute. Cu siguranță el va lucra vara aceasta la aruncările de la distanță (25.7%) și la pregătirea fizică. Avem toată încrederea că va veni mai bine pregătit
Marcu și Vlad au fost instrumentali în câștigarea Cupei României: tânărul fundaș a fost desemnat MVP-ul finalei, iar Vlad a fost al doilea marcator al echipei în această competiție: 15.6 puncte pe meci.