Meniu Închide

Primul meci de baschet cu spectactori din acest sezon se va juca la Voluntari!

Astăzi, 1 iunie, Federația Română de Baschet a prezentat normele și protocolul medical de organizare a meciurilor de baschet cu spectatori. În baza noilor modificări, vom putea permite accesul în sală pentru maxim 165 de persoane, 25% din capacitatea totală a Sălii de Sport Gabriela Szabo. Astfel, este evident că victoria obținută ieri tocmai a devenit și mai prețioasă, jucătorii, antrenorii și conducerea bucurându-se enorm de faptul că meciul 4 din semifinalele Ligii Naționale, care va începe la ora 20:00, va fi unul special, cu o parte din fanii #WeTheSouth alături de echipă.

Iată ce au de făcut și ce trebuie să știe suporterii care doresc să participe la meciul de mâine (02.06).

Accesul se va face pe două intrări:

  1. Intrarea principală a sălii – doar pentru locurile din peluză (în spatele panoului) și zona invitaților;
  2. Intrarea laterală de pe strada Buziaș, la jumătatea arenei, pentru tribuna de deasupra băncilor de rezerve. Pe aici vor intra spectatorii care doresc să stea în această zonă și presa acreditată.

Între 19:00 și 19:30, reprezentații CSO Voluntari și ai firmei de pază vor verifica documentele suporterilor.  Indiferent că vorbim de invitați, spectatori sau mass-media, participarea este permisă exclusiv urmatoarelor categorii:

  1. Persoanele care sunt vaccinate impotriva virusului Sars-Cov-2 pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare (rapelul);
    2. Persoanele care prezinta rezultatul negativ al unui test RT-PCR nu mai vechi de 72 de ore SAU rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore;
    3. Persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 90-a zi ulterioară confirmării infectarii cu SARS-CoV-2.

Fiecare persoană care dorește să intre la meci trebuie să prezinte cartea de identitate și dovada scrisă (în print) sau digitală că se încadrează în unul dintre punctele 1, 2 sau 3.

Și minorii trebuie să se încadreze în aceleași condiții, excepție făcând, desigur, cartea de identitate pentru cei sub 14 ani.

Imediat ce datele vor fi verificate și aprobate conform protocolului, organizatorii vor oferi un bilete cu valoare 0. Fiind vorba de primul meci cu public și de rapida succesiune a evenimentelor, CSO Voluntari dorește să le ofere suporterilor acest cadou!

Începând cu ora 19:15 li se va permite accesul în sală suporterilor care au primit biletul de intrare, pe ambele porți menționate anterior, respectându-se distanțarea de 1.5 metri, triajul epidemiologic și purtarea măștii. În arenă vor exista marcaje și mesaje care trebuie respectate, produse dezinfectante pentru mâni și semne de acces. Ne bazăm pe cooperarea dumnevoastră ca lucrurile să decurgă excelent și să ne putem bucura din nou de baschet.

Nu se va permite accesul persoanelor care prezintă simptome evidente de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree etc). În cazul unei temperaturi peste 37,3°C, se repetă termometrizarea după 5 minute de repaus.

Controlul de securitate de la porți se va face doar vizual, spectatorii fiind rugați în prealabil să colaboreze cu stewarzii și să prezinte de bună voie obiectele pe care le dețin în buzunare și/sau genți.

Va fi interzisă intrarea în arenă cu bautură sau mâncare din exterior, dar, înainte de accesul în sală, între 19:00 și 20:00, partenerii noștri de la SLooP le vor oferi tuturor fanilor sucuri delicioase, pentru a fi hidratați și pregătiți de un nou meci spectaculos. Veți primi sucul odată cu tichetul de acces.

În sală, locurile pe care nu aveți voie să vă așezați vor fi marcate cu X, astfel încât să se respecte distanțarea și numărul maxim de locuri.

Gata, așteptarea a luat sfârșit, ne vedem la sală! Un sezon care va rămâne în istorie pentru CSO Voluntari va avea parte de primul meci cu fani. Pentru voi jucătorii se vor lupta să ducă această serie și visul alb-albastru mai departe!