Meniu Închide

Rezervă-ți locul la „First Class”!

Rezervă-ți locul la ”First Class”!

360 de minute. 9 meciuri. 5 victorii. 4 înfrângeri. 0 fani în tribune. ”No fans, no fun”, cum s-ar spune.

Ne-au lipsit miile de ochi care să ne privească și palmele care să producă aplauze, iar acestea adrenalină și curaj. Ne-au lipsit sutele de zâmbete ale juniorilor noștri, urmărindu-și idolii la lucru. Ne-au lipsit zecile de încurajări pe care le primeam după meciuri și autografele pe care jucătorii noștri le semnau cu drag.

Asta a fost sezonul trecut. Primul de la startul pandemiei. Un sezon atipic, cu turnee în loc de etape, cu peste 100 de nopți petrecute în ”bule epidemiologice”, cu peste 60 de teste PCR de sportiv… Cu o Cupă a României, o calificare în cupele europene și un meci decisiv la Cluj care ne-ar fi putut trimite în Finala Ligii Națiionale încă din primul nostru an!

În 2021/2022, lucrurile se schimbă! 15 etape acasă în sezonul regulat, dueluri de foc în playoff, meciuri în Sala Gabriela Szabo în Cupa României, lupte aprige pe care le vom duce pentru toate cele trei trofee puse în joc iar voi… ei bine, VOI veți putea fi acolo, în tribună!

CSO Voluntari lansează o altfel de campanie de abonamente, o premieră care îi va aduce pe suporterii #WeTheSouth mai aproape de echipă și alături de eroii din teren și de proiectele noastre.

Deschidem larg porție pentru Generația ”First Class”, primii fani abonați ai clubului!

Știm că nesiguranța este unul din lucrurile care nu lipsește din „rutina” noastră zilnică de ceva timp, așa că ne-am dorit ca ceea ce vă vom oferi în acest sezon competițional să fie mai mult decât o prezență fizică într-o sală de baschet, ci o ÎNTREAGĂ EXPERIENȚĂ.

De la tricoul „WE THE SOUTH”, eșarfa Troublemakers sau husa scaunului personalizată, la tombole pentru o cină cu jucătorul preferat la Taverna Sârbului, șansa de a veni într-o deplasare alături de noi, lnewsletter-uri lunare exclusive, gustări SLooP înainte de meciuri, acces gratuit la meciurile fetelor de la volei și multe altele… toate aceste servicii vă vor pune pe voi sub lumina reflectoarelor, la câțiva pași distanță de terenul de joc, în cele mai bune locuri din sală!

Iar ca o garanție că nu veți pierde spectacolul #WeTheSouth în cazul unor limitări de număr de persoane/capacitate scăzută, abonații care respectă criteriile impuse de lege (privind vaccinarea și testarea) vor avea prioritate!

Astfel, v-am pregătit două variante de abonament, ”Troublemaker” și ”Sud 100%”, ambele prezentate pe scurt în imaginile de mai jos:

Dacă sunteți interesați să deveniți abonat în generația ”First Class”, aveți două variante să ne dați de veste și să vă rezervați deja locul.

1. E-mail: maramihailescu@csovoluntari.ro
2. Mesaj text la numărul: 0736365399

Trebuie doar să menționați numele dumneavoastră, număr de telefon/e-mail și tipul abonamentului pe care doriți să îl achiziționați. Dacă veți avea întrebări, vă contactăm în cel mai scurt timp.

Abonamentele vor fi disponibile în curând pe site-ul noului nostru partener, www.BLT.ro. Noi vă vom trimite link-ul cum le punem ”on sale”, iar după achiziție cardul de abonat va ajunge direct la ușa voastră. De celelalte cadouri și surprize ne ocupăm noi, la primul meci de acasă la care veți veni!

Vă amintiți când urmăreați partidele de baschet la tv sau pe YouTube și vă spuneați „Cum o să am ocazia, nu o să mai ratez niciun meci”? Ei bine, acum e momentul.

Fii un suporter-abonat ”First Class” și susține cel mai fresh proiect din baschetul românesc!

#WETHESOUTH