Meniu Închide

Sasa Ococoljic, despre partida contra Benfica Lisabona

Suntem din ce în ce mai aproape de debutul clubului CSO Voluntari în Fiba Europe Cup, ediția 2021/2022.

Sasa Ocokoljic, antrenorul echipei noastre, a oferit o declarație înaintea primului duel, cel contra Benfica Lisabona.

„Suntem entuziasmați să debutăm ca și club în Fiba Europe Cup și, de asemenea, cred că nivelul baschetbalistic pe care îl arătăm în acest început de sezon ne permite să luptăm pentru un loc în faza grupelor.

Primul nostru adversar este foarte puternic, un club cu istoric important în competițiile FIBA. De asemenea, în special în acest an au investit mult în crearea unui lot complet, competitiv. Sunt foarte atletici și folosesc o rotație lungă de jucători, bazându-se și pe calități individuale remarcabile.

I-am urmărit în presezon, unde au reușit inclusiv victorii impresionante împotriva unor echipe de top din Liga Endesa.

Cu siguranță vom avea o misiune grea mâine. Trebuie să rămânem focusați, să urmăm planul de joc și să nu le permitem să fie prea confortabili în teren, să își facă jocul. Consider că defensiva va fi cheia meciului, cea care va decide echipa câștigătoare.

În acest moment avem câteva probleme cu accidentările și nu suntem 100% convinși că vom putea folosi toți jucătorii, însă cu siguranță, indiferent de formula în care vom juca, este limpede că trebuie să dăm totul dacă ne dorim victoria.”

Meciul va avea loc miercuri, 29 septembrie, începând cu orele 18:00 (ora României).