Meniu Închide

Taverna Sârbului devine partenerul echipei de baschet CSO Voluntari

CSO Voluntari se bucură de începerea unei colaborări cu bine-cunoscutul restaurant Taverna Sârbului București. Lanțul ”Taverna Sârbului” mai cuprinde în acest moment locații în alte orașe din țară, precum Sinaia, Brașov, Drobeta Turnu Severin și Timișoara, aducând excelența bucătăriei sârbești pe meleagurile românești. Iar pentru că au niște preparate la înălțime, asocierea cu cea mai înaltă echipă a clubului nostru a venit într-un mod perfect natural, victoriile de pe teren urmând să facă pereche bună cu ceea pregătesc prietenii noștri, în locația de pe strada Tipografilor 31, în spatele Casei Scânteii.

Probabil nicio altă nație din Balcani nu se va simți mai aproape de rețetarul vechi sârbesc, precum nația românească. E și acesta unul dintre motivele pentru care a „prins” atât de bine în România un proiect în domenul gastronomiei și ospitalității precum este Taverna Sârbului – care-a ajuns azi să aibă cinci locații deschise în țară. De altfel, restaurantul din capitală a fost deschis în 2004, aniversând în octombrie 2020 16 ani de existență și foarte, foarte mulți clienți loiali și mulțumiți.

Mâncarea pe care partenerii noștri o gătesc este una boemă, gustoasă și numai bună pentru sportivii profesioniști, care ard zilnic multe calorii și depun un efort intens. Astfel, după unele antrenamente grele și, mai ales, după victorii, ne veți găsi în incinta Tavernei Sârbului, pe terasă sau în restaurant. Conceptul partenerilor noștri este foarte deschis, orientat atât spre familii – dispunând de un loc de joacă pentru copii – sau petreceri aniversare, cât și spre întâlniri de business sau, pur și simplu, ieșiri cu prietenii.

De-a lungul sezonului, suporterii CSO Voluntari vor fi invitați să ni se alăture, urmând să organizăm alături de Taverna Sârbului (www.tavernasarbului.ro ) mai multe acțiuni originale, îmbinând sportul și gătitul, pe care suntem siguri că le veți gusta din plin. Astfel, vă invităm să fiți la curent cu postările noastre și de asemenea, să urmăriți conturile de Facebook și Instagram ale noilor noștri parteneri.

“Pentru Taverna Sârbului, rețeta succesului o reprezentă tradiția, meseria, disciplina și perseverența. Perseverența pentru a menține arta culinară la un nivel înalt. Colaborarea dintre Taverna Sârbului și CSO Voluntari va fi cu siguranță una benefică, deoarece mâncarea sârbească face casă bună cu sportul de performanță și putem fi siguri că vom putea sătura orice sportiv, indiferent de preferințele gastronomice. Ne dorim să punem umărul la crearea unui viitor mai bun cu ajutorul sportului, să fim parteneri și colaboratori viabili pentru cât mai mult timp pe drumul către reușită. Fie că este vorba despre o întâlnire de afaceri, o ieșire cu echipa sau o recepție pentru oficialii străini, arbitri sau delegațiile echipelor adverse, de un lucru puteți fi siguri: la Taverna Sârbului veți mânca pe săturate. Vă așteptăm să ne treceți pragul“, au precizat reprezentanții Tavernei Sârbului.