NOW YOU SEE US!

Povestea noastră a început în anul în care sportul s-a jucat cu tribunele goale și a continuat cu cel mai bun sezon din istorie al CSO Voluntari - a doua cupă a României consecutivă și finala în Liga Națională de Baschet Masculin.

Însă cea mai frumoasă amintire rămâne întâlnirea cu voi, suporterii care au rămas uniți pentru alb-albastru. Ne-ați dat cea mai bună energie, iar dacă sezonul trecut a fost unul memorabil, nu aveți cum să îl ratați pe acesta.

Astfel, am demarat campania de abonamente pentru sezonul 2022/2023, ediția în care avem asigurată prezența în trei competiții: Liga Națională de Baschet Masculin, Cupa României, Basketball Champions League/Fiba Europe Cup, dar și SuperCupa României - un singur meci vs. U-BT Cluj-Napoca pentru trofeu. 

Aveți de ales dintre două categorii de abonamente:

TROUBLEMAKER (300 lei)

* loc courtside și husă personalizată

* T-shirt personalizat

* Card personalizat

* Fan pack-ul CSOV livrat chiar la ușa ta

SUD ȘI TARE (500 lei) Pachetul TROUBLEMAKER, la care se adaugă:

* quick bite înainte de meci by SLooP

* Experiența MEET AND GREET, ce presupune o întâlnire cu jucătorul preferat după încheierea campaniei europene, primirea echipamentului oficial BCL al acestuia, poze și autografe și ramă cu imortalizarea momentului

Pe lângă asta, ambele categorii de abonați vor beneficia de bilete și la meciurile din deplasare, în LNBM, Cupa României și Supercupă, dar și de locuri în tribuna VIP în sala în care vom juca meciurile din campania europeană și deplasare asigurată în ziua meciului în cazul în care sala de desfășurare a acestora va fi în alt oraș. Istoria se scrie în fața ochilor voștri.JOIN THE SOUTH!

#NowYouSeeUs

ABONAMENTE