În ultima zi a lunii octombrie, peste 30 de sportivi ai secției de karate au avut parte de un antrenament special. CSO Voluntari și Mozzart România au organizat o ședință de pregătire ieșită din comun, la care au putut asista și părinții copiilor. Toți cei care au ajuns în Sala de Sport Gabriela Szabo au fost premiați și au plecat acasă cu câteva lecții despre viață și sport, pe care suntem siguri că și le vor însuși.

Sensei Adrian Moldovan, antrenor emerit și, totodată, președintele CSO Voluntari, și-a putut urmări elevii din postura de antrenori pentru cei mai tineri karateka. Dănuț Radu a condus antrenamentul, trecând de la încălzire, la repetarea execuțiilor de bază, de pe loc și din mișcare.

Senioarele Ana Luiceanu, Sara Vlad și Sabina Ionescu au oferit o demonstrație de kata, care i-a ținut pe cei mici cu răsuflarea tăiată pentru mai bine de un minut și a smuls multe aplauze la finalul ei.

Totodată, ne-am bucurat de prezența în sală a unei personalități a acestei discipline, domnul Aurel Pătru, antrenor emerit, de trei ori ”Antrenorul anului”, Președintele Federației Mondiale de Karate Skdun și Vicepreședintele Federației Națione de Arte Marțiale. El a ținut un scurt speech prin care a le-a mulțumit autorităților locale din Voluntari pentru implicarea în sportul de masă și le-a punctat copiilor și părinților importanța valorilor pe care cei mici și le însușesc practicând sportul de performanță.

La final, după ce Dănuț Radu și Ana Luiceanu au împărășit câteva momente frumoase dar și încercări din călătoria lor spre performanță, juniorii au fost premiați cu tricouri, bidoane de apă, șepci, diplome și medalii din partea Mozzart România, iar apoi au putut face poze și primi autografe din partea seniorilor. Partenerii de la Metropola Tv au fost prezenți la această acțiune și au obținut câteva interviuri foarte simpatice și sincere. Le mulțumim pentru implicarea lor în promovarea sportului de masă și îi așteptăm la evenimentele viitoare.

A fost o după-amiază extrem de plăcută iar mesajul campaniei a fost transmis: ”Ia o decizie, dedică-ți timpul liber practicării unui sport și bucură-te de beneficiile sale. Cel mai important: crede în tine! Orice este posibil atâta timp cât pui pasiune și ambiție!”.

”Believe in Yourself” by Mozzart România continuă în luna noiembrie cu secția de handbal! Până atunci: credeți în voi, spor la școală și sport în toate!

foto: Vasile Mihai Antonio (galera completă pe pagina de Facebook CSO Voluntari)