Fii ca Vlad! Fii ca Alice! Fii ca Marcu! De ce?! Pentru că asemenea altor milioane de sportivi din întreaga lume, Vlad Moldoveanu, Alice Kapelovies sau Marcu Badiu s-au format prin sport. Ca oameni și ca sportivi profesioniști. Iar acum dau ștafeta mai departe, prin exemplul propriu. 

Valorile pe care sportul le generează și le împărtășește tinerelor generații reprezintă suportul de care familiile și profesorii au nevoie în creșterea și educarea copiilor. Ne bucurăm să le fim coechipieri!

 

pastedGraphic.png

Sportul te formează ca lider, ca jucător de echipă, te ambiționează să fii mai bun, mai responsabil, mai disciplinat. Sportul îți poate transforma visurile în realitate. Chiar și la tine acasă, în România.

Orașul Voluntari se mândrește cu sportivii și echipele sale și îi îndeamnă pe părinți să își încurajeze copiii să facă sport! CSO Voluntari susține prin activitatea sa zilnică sistemele de educație și sănătate, formând și cizelând caractere frumoase, cu sprijinul antrenorilor și ambasadorilor noștri. Toate acestea fără vreun cost din partea familiilor.

pastedGraphic_1.png

”Credem în Sport” este manifestul nostru.

Bucurați-vă de beneficiile pe care orice activitate fizică organizată le va oferi copiilor voștri.

Și ei pot fi ca Vlad, ca Alice sau ca Marcu.

Împliniți și educați ca sportivi și ca oameni.

pastedGraphic_2.png

#ÎmpreunăDe10 #WeTheSouth #CSOVo1untari #EducațiePrinSport #SuntemMaiMult

Le mulțumim pentru susținere partenerilor noștri de la Publivol Creativ SA!