În ultima zi a lunii septembrie, peste 35 de copii care practică voleiul în cadrul clubului nostru au avut parte de o seară memorabilă în Sala de Sport ”Gabriela Szabo”!  CSO Voluntari și Mozzart România au deschis proiectul ”Believe in Yourself” (”Crede în Tine”) printr-un antrenament special care le-a avut ”la conducere” pe componentele echipei de senioare Bianca Manolachi și Sonia Teianu, alături de profesorii Doina Dimofte (coordonatoarea secției și Maestră a Sportului), Cristache Catană și Dănuț Mavrodin. Dincolo de premii, de confesiunile sportivelor și de ceea ce au învățat cu această ocazie, junioarelor li s-a transmis un mesaj extrem de important pentru dezvoltarea lor ca sportive și ca oameni: să creadă în ele și să ia decizia de se dedica atât educației cât și sportului, punând pasiune în tot ceea ce fac.

 

După o scurtă prezentare care le-a scos în față pe Bianca Manolachi și Sonia Teianu, alături de antrenorii CSO Voluntari, a început o încălzirea dinamică care i-a pregătit pe copii de joc. După ce au repetat elementele de bază, fetițele au primit din partea Mozzart tricourile frumos personalizate cu mesajul campaniei și sloganul companiei, unul care se potrivește perfect direcției pe care ne dorim să le-o oferim celor mici: ia o decizie! (”make a decision!”).

Copiii prezenți au avut vârste cuprinse între 7 și 16 ani, dar împreună s-au simțit ca o mare echipă, lucând la unison și primind cu ochii mari și gura căscată sfaturile din partea profesioniștilor. Desigur, dialogul dintre ei nu se va opri la acest antrenament, senioarele noastre invitându-le pe junioare să le urmărească și să le scrie pe Facebook, Instagram sau pe Tik-Tok.

Cu ”We are the champions” și ”Simply the best” pe fundal,  reprezentanții CSO Voluntari și Mozzart le-au oferit copiilor rucsacuri, bidoane de apă, diplome și medalii, iar seara s-a încheiat cu multe selfieuri și cu autografe din partea sportivelor.

Ne place să credem că de acum încolo acești copii vor avea o încredere sporită în forțele proprii și își vor pune în minte că pot reuși tot ceea ce își propun, atât pe terenul de volei, cât și la școală sau în viață!

Campania ”Believe in Yourself” powered by Mozzart continuă la finalul lunii octombrie, cu secția de karate CSO Voluntari.

foto credit: Răzvan Păsărică (Sport Pictures)