În misiunea clubului nostru stau educarea și motivarea copiilor și tinerilor spre a crede în ei, a da totul și a-și depăși limitele. Pentru a inspira și pentru a transmite spiritul de campion viitoarelor generații de sportivi avem nevoie de modele de urmat și de parteneri cu valori similare. Astfel, CSO Voluntari și Mozzart Bet vor demara o campanie socială, care se va întinde pe o durată de 10 luni, angrenând peste 50 de sportivi profesioniști și 500 de copii!

”Believe in Yourself” reprezintă o parte importantă dintr-un mesaj puternic, folosit de către marii atleți americani în campaniile de comunicare cu cei care îi urmăresc. Tinerii sportivi trebuie să creadă în ei, să iasă din zona de confort, să dea totul pentru sportul pe care îl iubesc dar și pentru a menține un echilibru 100% necesar pe plan educațional.

Mozzart Bet este unul dintre cei mai mari jucători de pe piața de pariuri din România dar, înainte de toate, este un brand care își cunoaște responsabilitea socială față de comunitatea în care își desfășoară activitatea.

Astfel, Mozzart va susține ca partener principal o campanie care va cuprinde 10 acțiuni – câte una în fiecare lună, începând cu septembrie 2020 și terminind iunie 2021 – la care vom invita copiii să își întâlnească modelele – sportivii reprezentativi ai CSO Voluntari -, având șansa de a învăța de la aceștia tainele sportului pe care îl iubesc dar și ceea ce trebuie să facă pentru a deveni niște oameni de succes, disciplinați, sănătoși și bine-educați.

Vom implica 10 secții sportive ale CSO Voluntari: volei, baschet, karate, atletism, handbal, box, badminton, dans sportiv și altele pe care le vom anunța ulterior. Cei mici vor putea asista la aceste antrenamente deschise și  work-shop-uri alături de părinții lor. Fiecare acțiune se va desfășura în Sala de Sport ”Gabriela Szabo” din Voluntari și se va încheia cu o festiviate de premiere și cu o sesiune de poze și autografe.

Adrian Moldovan, președinte CSO Voluntari 2005: ”Ne bucură faptul că reușim să atragem alături de proiectul CSO Voluntari noi parteneri din mediul privat. Clubul și orașul nostru doresc să-și aducă aportul în educarea viitoarelor generații și credem că valorile sportului și sportivii de performanță pot influența într-un mod pozitiv dezvoltarea tinerilor. Aceste 10 acțiuni alături de Mozzart reprezintă doar o parte dintr-un întreg program, Voluntariul dorindu-și să devină un oraș recunoscut atât prin performanțe sportive, cât și prin elevi sănătoși, activi și bine educați, la a căror formare și dezvoltare vrem să contribuim!

Marcela Zaraza, director operatii si tranzactii Mozzart România: ”Sportul educă și construiește caractere. Copiii noștri au nevoie de modele și noi considerăm că sportivii sunt niște ambasadori grozavi ai valorilor în care noi credem: seriozitate, disciplină, muncă, responsabilitate și spirit de echipă. Astfel, prin colaborarea cu CSO Voluntari ne dorim în primul rând să inspirăm și să apropiem oamenii de sport, motivându-i să facă mișcare și să fie sănătoși. Ține doar de ei să ia o decizie în favoarea unui stil de viață echilibrat prin sport pentru toți membrii familiei!