Programul de mentorat #SuntemMaiMult, prin care CSO Voluntari și SLooP îi implică pe baschetbaliștii echipei de seniori în viața și activitatea juniorilor din cadrul clubului, a atins un punct de referință. Sportul în vreme de pandemie înseamnă distanțare, deplasări, stat  în ”bule”, o stare ciudată de semi-izolare și multe alte sacrificii. Cu toate acestea, petrecerea timpului liber într-un mod plăcut și educativ ar trebui să fie o prioritate pentru fiecare dintre noi. Prin urmare, am hotărât să lansăm o bibliotecă deschisă dedicată secției de baschet, aceasta întrunind deja peste 100 de titluri.

Sportivii și antrenorii vor contribui la acest proiect, donând cărți, cumpărând sau propunând titluri și, desigur, citind. Fiecare senior și-a luat responsabilitatea de a oferi bibliotecii noastre cel puțin trei volume în acest sezon, noi urmând să vă facem cunoscute alegerile lor, pe conturile social media. Vlad Moldoveanu & Co. își vor motiva opțiunile și îi vor încuraja pe cei mici să fie curioși și să afle secretele din interiorul coperților.

De la Michael Jordan, la Steva Jobs, Jules Verne, Shaq, Zidane sau ”Excepționalii” lui Gladwell, biblioteca noastră cuprinde atât volume în limba română, cât și în limba engleză. Juniorii pot împrumuta ”hard copies” dar și cărți digitale, ușor de citit pe tabletă sau smartphone.

Mai mult, tinerii baschetbaliști care vor decide să împrumute o carte vor primi un cadou delicios din partea SLooP. Fiindcă o băutură hidratantă, sănătoasă și nutritivă, alături de o carte bună, înseamnă cu adevărat un mix bun.

Spor(t) la citit!

Mai multe detalii despre programul de mentorat #SuntemMaiMult găsiți aici - https://csovoluntari.ro/suntemmaimult-program-de-mentorat-pentru-juniorii-cso-voluntari/