În sezonul 2020/2021, CSO Voluntari va avea alături ”coechipieri” pregătiți să joace în echipă pentru ca sportul și valorile sale să câștige inimi și meciuri. SLooP, produsul vedetă din lotul Loja Fructelor, va îmbrăca tricoul alb-albastru, urmând să-i susțină atât pe seniorii, cât și pe juniorii clubului nostru. Parteneriatul va depăși nivelul clasic de branding și reclamă, focusându-se pe ceea ce contează cel mai mult pentru noi toți: aducerea sportului în postura de ambasador pentru educație, sănătate și echilibru în toate. 

SLooP ne este un prieten drag pe care îl găsești la nevoie în frigiderele magazinelor, și câteodată expus cu mândrie alături de un bol cu cereale, lângă o cafea și o carte bună sau langă o tastatură fierbinte. Sportivii și antrenorii noștri au primit cu bucurie vestea că SlooP ne va fi alături în fiecare zi: la antrenamente, după sala de forță, în timpul ședințelor video sau în autocar, atunci când mergem în deplasare. O să îl dăm chiar și adversarilor în semn de fair-play! De SLooP merită toți să se bucure.

Mai important, SLooP se va implica în mod continuu și proactiv în programul de mentorat pe care CSO Voluntari l-a demarat pentru cei peste 160 de copii. Jucătorii și antrenorii au format perechi de câte doi și au draftat grupele de juniori cărora li se vor adresa în mod constant, prin workshop-uri, antrenamente deschise, sesiuni de leadership și, mai ales, lecții de viață și de sport. Comunicarea se va face atât în sala de baschet, cât și în mediul online. Ne dorim ca cei mici să simtă apartenența la viața de sportiv și la tot ceea ce implică ea. Ne dorim ca ei să meargă la școală, acasă, pe terenul din cartier și să fie ambasadorii proiectelor noastre și, mai ales, al statutului lor: tineri educați prin sport. Astfel, ei își vor inspira colegii și prietenii, părinții și bunicii, followerii de pe Instagram, Facebook sau Tik-Tok!

Nu trebuie să ne crezi pe cuvânt că smuti-urile și sucurile de la SLooP sunt absolut delicioase. Te invităm să ne urmărești – offline și online pe conturile SLooP și CSO Voluntari - și să încerci produsele partenerilor noștri pentru a te convinge singur! Promitem să venim cu multe suprize pentru voi și cu forțe proaspete pe teren, ca să ne ”smuticim” bine de tot adversarii!

Despre SlooP:

Așa cum îl vezi în magazine, SLooP înseamnă bunătăți 100% din fructe și legume. La fel ca etichetele transparente ale sticlelor de smuti și suc, SLooP vorbește sincer, fără ocolișuri și secrete: rețetele sunt simple, curate, fără zahăr adăugat sau alte răutăți, în porții (și proporții) perfecte pentru a le savura cumpătat. Iar dincolo de etichete, SLooP înseamnă iubire de oameni și fructe, deschidere către sine și către lume, inițiativă și susținere pentru tot ceea ce ne face un pic de bine zilnic.

De la lansarea sa din 2013 și până în prezent, SLooP a susținut și a alimentat cu băuturi delicioase și sănătoase nenumărate activități sportive, de la maratoane și săli de fitness până la pârtii de ski. Așa că prietenia cu baschetul și cu CSO Voluntari a venit la fel de natural ca ingredientele SLooP, având la bază o misiune comună: aceea de a face din mișcare o bucurie zilnică pentru cât mai mulți copii și adulți. Și cum altfel decât în echipă? La fel ca o rețetă perfect echilibrată în care cele mai bune ingrediente se pun reciproc în valoare, împreună #SuntemMaiMult.