Echipa de baschet masculin se întoarce „la treabă” după câștigarea Cupei României, eveniment urmat de o pauză competițională datorată echipei naționale, dând startul în această săptămână unei serii de nu mai puțin de 14 meciuri în următoarele 2 luni.

Am discutat cu antrenorul echipei, Sașa Ocokoljic, despre cum a fost ultima lună pentru trupa noastră, dar și despre așteptările sale în perioada ce urmează:

„Aproape două săptămâni au trecut de la câștigarea Cupei României, însă pot spune că suntem pregătiți să continuăm cu alte meciuri și noi provocări.

Ca după fiecare succes notabil, cu siguranță am profitat la maxim de acest timp pentru a ne „calma” emoțiile, în special pentru că la Craiova a fost o luptă extrem de grea. Ne-am odihnit câteva zile, am sărbătorit împreună cu băieții. Este evident că noi toți și apropiații clubului am fost mândri și fericiți, însă este momentul să ne întoarcem pe parchet cu un focus de 100%.

Astăzi, 2 martie, ne așteaptă primul meci în deplasare, contra CSM Galați. O echipă foarte puternică, ce joacă agresiv, în special pe teren propriu. Trebuie să arătăm și noi aceeași agresivitate și să fim pregătiți cu răspunsuri pentru orice situație dacă ne dorim această victorie. Ei sunt un lot de jucători experimentați, care se vor folosi de orice șansă le-am putea oferi și cu siguranță sunt foarte motivați.

Imediat după, ne întoarcem în fața propriilor suporteri, în partida contra Rapid București. O echipă ce a obținut câteva victorii contra unor echipe foarte bune din LNBM și a arătat că poate juca un baschet foarte eficient. Din toate punctele de vedere merită tratați cu maxim respect și nu trebuie să uităm că sunt multe echipe care încă se luptă pentru un loc în play-off, pentru care orice punct contează, deci motivația acestora va fi la cele mai înalte cote.”

Partida de astăzi, contra CSM Galați, poate fi urmărită LIVE pe FRB TV, în timp ce pentru partida contra C.S. Rapid București v-am pregătit deja bilete pentru a îi revedea pe băieți acasă.

Acestea sunt disponibile aici - https://www.blt.ro/cso-voluntari-cs-rapid-bucuresti.html .