Astăzi, familia CSO Voluntari se strânge în jurul echipei de baschet masculin! După un sezon de success - marcat prin câștigarea Cupei României, calificarea în Cupele Europene și un playoff solid - elevii lui Sașa Ocokoljic au intrat în lupta pentru medaliile de bronz. Ținând cont de ghinioanele și accidentările care au lovit recent echipa noastră, avem nevoie de sprijinul și de încrederea tururor. Pentru asta, în această seară, alături de Mozzart România, vă invităm la meciul 1 al Finalei Mici, să susținem #WeTheSouth în alb și albastru. Seria cu BCM U FC Argeș Pitești se dispută după sistemul ”cel mai bun din trei partide”.

De la ora 17:00, îi așteptăm pe juniorii secțiilor noastre sportive, alături de părinții și prietenii lor, la Sala de Sport Gabriela Szabo. Pentru a putea intra la meci, trebuie să vă încadrați în cele trei norme prevăzute în protocolul medical: ambele doze de vaccin (10 zile de la ultima doză) / test PCR sau Antigen negativ / dovadă medicală că ați avut COVID în ultimele 90 de zile.

Partenerii noștri de la Mozzart România vă vor oferi, odată cu biletul gratuit de acces, tricouri albe și albastre cu însemnele campaniei ”Believe in Yourself” și mesajul ”Ia o decizie!”. Decizia de a crede în noi și de a-i susține pe jucătorii CSO Voluntari până la capăt, fiindcă doar împreună putem fi cu adevărat puternici!

Totodată, prietenii de la Mozzart v-au pregătit și alte cadouri care să vă fie de folos de fiecare dată când alegeți să faceți mișcare sau să mergeți la antrenamente: rucsacuri, șepci sau bidoane pentru apă/

De-a lungul acestui sezon, campania ”Believe in Yourself” by Mozzart a trecut pe la majoritatea secțiilor clubului nostru și ea va continua în lunile care vor urma. În cadrul acestor acțiuni am învățat despre provocările vieții de sportiv, am înțeles mai bine ce înseamnă determinarea în momentele dificile sau spiritul de echipă și cât de important este să ai încredere în tine și în colegii tăi. Astăzi, aplicăm toate aceste lecții, arătându-ne susținerea față de club și față de echipa de baschet.

Vă așteptăm la meci! Bucurați-vă de baschet în familia alb-albastră!

 

 

 

 

Autor: CSO Voluntari

Data: 09.06.2021