Într-o eră în care sportul și sustenabilitatea converg, suntem încântați să anunțăm o nouă colaborare cu un jucător major în domeniul ambalajelor ecologice: EVAMAR. Începând cu acest sezon, această companie de referință în industria HoReCa se alătură inițiativelor clubului CSO Voluntari, susținând nu doar echipa de seniori, dar și pe cea de juniori.
 
Este cunoscut faptul că EVAMAR nu este doar un lider în industria ambalajelor, ci și un avangardist în promovarea soluțiilor ecologice. Portofoliul lor diversificat include nu doar ambalaje pentru alimente, ci și inovații cum ar fi EVAMAR FOODS, o linie de produse ce evidențiază angajamentul companiei față de o abordare holistică a sustenabilității.
 
Acest parteneriat va merge dincolo de terenul de bascket. CSO Voluntari, alături de EVAMAR, va iniția campanii educative axate pe reciclare și selecția deșeurilor, vizând să educe și să inspire tinerii și familiile din zona Voluntari-Ilfov. Acest demers subliniază viziunea noastră comună de a îmbina performanța sportivă cu responsabilitatea față de planetă.
Ionuț Dragomir, CEO EVAMAR, a menționat: "Parteneriatul cu CSO Voluntari nu este doar o colaborare, ci o sinergie a două entități care își doresc să lase o amprentă pozitivă în comunitate. Este o onoare pentru EVAMAR să fie asociată cu o echipă care împărtășește valorile noastre centrale și să lucreze împreună pentru un viitor mai verde."
Recomandăm cu entuziasm și încredere brandul EVAMAR tuturor partenerilor noștri din HoReCa. Este timpul să ne unim forțele cu acei actori de piață care pun accent pe calitate, inovație și respect față de mediul înconjurător.
Pentru a descoperi universul EVAMAR și angajamentul lor față de sustenabilitate, vizitați https://evamar.ro/