După un prim sezon reușit, Heinner își face loc în”primul 5” al partenerilor noștri, venind mai aproape de echipă și de proiectele CSO Voluntari!

Un brand apreciat care oferă confort, utilitate, ergonomie și funcționalitate prin produsele sale, Heinner crede în sport și în puterea acestuia de a influența viețile tinerilor într-un mod pozitiv.

Totodată, Heinner a descoperit în sportivii CSO Voluntari calitatea unor ambasadori veritabili ai valorilor noastre comune, ei fiind niște modele pe care le putem prezenta prin ceea c ereușesc atât pe terenul de baschet, cât și în afara lui.

Astfel, din această toamnă, veți regăsi brandul Heinner nu doar pe echipamentele de joc ale lui Vlad Moldoveanu & Co, ci și în multe dintre proiectele sociale sau educaționale pe care le-am pregătit pentru noul sezon.

Ar mai fi de adăugat faptul că jucătorii și antrenorii din #WeTheSouth vor juca în echipă cu Heinner în fiecare zi, fiindcă ai noștri coechipieri au fost foarte generoși și ne-au oferit un ”boost” de confort la început de sezon, utilându-ne sala, bucătăria clubului, biroul staff-ului și apartamentele jucătorilor cu produse electrocasnice moderne, care ne fac viața mai ușoară, mai frumoasă!

Așadar, dacă nu ai intrat încă pe https://heinner.ro/ teinvităm să o faci - vei găsi o mulțime de produse ”must have”! -  și, de asemenea,  să le oferi și tu un mic gest de recunoaștere și apreciere partenerilor noștri pentru implicarea în sport și susținerea echipei noastre, printr-un follow al conturilor de Facebook și Instagram ”Heinner Electrocasnice”. Doar așa vei putea afla de concursurile și giveawayurile pe care le vom face în acest sezon alături de Heinner.

pastedGraphic.png

Despre Heinner

Heinner vă oferă o gamă completă de electrocasnice, care vine în întâmpinarea nevoilor cotidiene din orice casă, sincronizând cerințele tehnologice cu confortul clienților.

Partenerii noștri vă stau la dispoziție de la prima oră a dimineții, când pregătiți ceaiul, cafeaua sau sucurinaturale, vă ajută la realizarea celor mai savuroase prăjituri și gustări și transformă curățarea și îngrijirea casei într-o activitate simplă, oferindu-vă celemai practice, ușoare și plăcute soluții cu ajutorul electrocasnicelor marcaHeinner.

Heinner reprezintă combinația perfectă dintre confort, utilitate, ergonomie și funcționalitate, pentru a văoferi tot ceea ce aveți nevoie într-un singur loc. Confort maxim cu efort minim!

Brandul Heinner este importat și distribuit de către Network One Distribution.

Încearcă ceva nou, îndrăznește să fii diferit!