CSO Voluntari își dorește să îmbunătățească și să dezvolte în mod continuu nivelul organizației, focusându-se pe condițiile și confortul oferite sportivilor și antrenorilor. În crearea unui mediu de activitate plăcut și profesionist avem nevoie de parteneri pe care să știm că putem conta, branduri care pun calitatea pe primul plan. Astfel, suntem mândri că proiectului nostru i s-a alăturat un nou coechipier – Heinner România.

Viața de sportiv nu e deloc ușoară, nici pe teren, nici în afara lui. Echipa noastră a cooptat în lotul pentru sezonul 2020-2021 șapte jucători noi, iar acomodarea acestora a fost un pas important. Totodată, în rutina zilnică, chiar și cei mai înalți și puternici bărbați se lovesc de nevoia de a folosi tehnologia pentru a atinge un nivel de confort, pentru a se pregăti de antrenamente și meciuri sau, pur și simplu, pentru a se relaxa.
Brandul Heinner vizează excelența iar deviza ”confort maxim cu efort minim” li se potrivește de minune sportivilor, oameni într-o continuă mișcare, cu un stil de viață deosebit de dinamic. Astfel, am apelat la Heinner pentru a ne susține în demersul de a ”upgrada” condițiile pentru jucători și antrenori, echipând sala, vestiarul, bucătăria clubului și locuințele băieților cu produsele Heinner.
De-a lungul sezonului vă vom oferi șansa de a trage cu ochiul pe Instagram pentru a-i descoperi pe baschetbaliștii noștri pregătindu-și micul dejun, spălându-și echipamentele sau apelând la o baie cu gheață, numai bună după un antrenament istovitor.
Heinner este un coechipier pe care îl recomandăm atât sportivilor aflați constant în process de relocare, cât și fanilor noștri care vor să își facă viața mai ușoară prin tehnologie și varietatea de produse care pot fi regăsite pe www.heinner.ro și în magazine.

Despre Heinner
Heinner vă oferă o gamă completă de electrocasnice, care vine în întâmpinarea nevoilor cotidiene din orice casă, sincronizând cerințele tehnologice cu confortul clienților.
Partenerii noștri vă stau la dispoziție de la prima oră a dimineții, când pregătiți ceaiul, cafeaua sau sucuri naturale, vă ajută la realizarea celor mai savuroase prăjituri și gustări și transformă curățarea și îngrijirea casei într-o activitate simplă, oferindu-vă cele mai practice, ușoare și plăcute soluții cu ajutorul electrocasnicelor marca Heinner.
Heinner reprezintă combinația perfectă dintre confort, utilitate, ergonomie și funcționalitate, pentru a vă oferi tot ceea ce aveți nevoie într-un singur loc. Confort maxim cu efort minim!
Brandul Heinner este importat și distribuit de către Network One Distribution.