În data de 6 decembrie, începând cu orele 13:30, Sala Gabriela Szabo din Voluntari va găzdui evenimentul „LA MASĂ CU SPORTIVII”, realizat alături de prietenii de la Oala Cu Bunătăți și  EasyPay System.

 

Despre ce este vorba?

Ei bine...30 de copii din cadrul celor 10 secții ale clubului nostru vor lua prânzul cu 10 sportivi profesioniști, discutând despre  viața de sportiv, echilibrul esențial dintre sport și școală, dar și despre tentațiile străzii sau încercările care apar în drumul către marea performanță.

Seniorii echipei de baschet și senioarele echipei de volei le vor ”servi” juniorilor un prânz care va avea ca aperitiv o porție de mentorat, la felul principal o salată de socializare și schimburi de idei, iar la desert - poze, autografe și cadouri.

Desigur, fiind ora mesei, atunci chiar ospăț o să fie! Oala Cu Bunătăți va pregăti pentru toți cei implicați feluri de mâncare gustoase și nutritive.

Sportivii profesioniști vor fi instruiți pentru a conduce discuțiile în 5 direcții importante. Ei se vor prezenta și se vor împrieteni cu cei mici astfel încât atmosfera să fie una plăcută, destinsă, familială.

  1. Viața de junior și drumul către performanță;
  2. Echilibrul școală-sport și importanța acestuia;
  3. Comunicarea cu părinții, antrenorul, colegii, arbitri. Împreună - o echipă!
  4. Cum pot fi gestionate momentele dificile, înfrângerile, accidentările;
  5. Efectul valorilor pe care sportivii și le însușesc!

La final, discuția va merge către importanța alimentației, pregătirii fizice cu scop de prevenție a accidentărilor și odihnei.

Prânzul se va încheia cu o festivitate de premiere, poze, autografe și schimburi de contacte - sportivii vor oferi cărți de vizită cu adresele de e-mail și conturile personale de social media.

Nu vrem să-l dăm de gol pe Moș Nicolae, dar trebuie să vă spunem că a avut ajutoare de nădejde în pregătirea cadourilor: EasyPay System, Oala Cu Bunătăți, SLooP, Nutrivita, Andu Sports, Vârful Moldoveanu sau Olivina.

 

Măsuri COVID-19 și GDPR:

Ca întodeauna, punem accent pe siguranța participanților pe tot parcursul evenimentului.

Astfel, se va efectua triajul epidemiologic, iar toți participanții la această acțiune vor efectua un test rapid înainte de intrarea în sală, în ziua evenimentului.

Vor participa doar sportivi profesioniști care au 10 zile de la finalizarea schemei complete a vaccinului contra COVID-19.

De asemenea, părinții minorilor vor semna acorduri privind publicarea materialelor foto-video în urma acestei campanii.

Accesul altor persoane (părinți, însoțitori, etc.) nu va fi permis.

 

În final, am dori să le mulțumim încă o dată Consiliului Local al Orașului Voluntari, Primăriei Voluntari și tuturor partenerilor care susțin activitatea sportivă gratuită pentru cei peste 1200 de juniori ai clubului nostru!

Dacă vreți să contribuiți la bursele și cadourile acordate sportivilor sau pentru a solicita acreditări de presă în vederea acestui eveniment,  nu ezitați să ne contactați la adresa de mail maramihailescu@csovoluntari.ro sau numărul de telefon 0736.365.399.

 

Despre partenerii noștri principali:

Oala Cu Bunătăți

O poveste pe care partenerii noștri o scriu de 11 ani, fiind cei care au deschis drumul pentru mâncarea gătită la oală și livrată acasă.

Dorința lor? Ca atunci când vezi bunătățile pe masă, când le simți aroma și gustul unic să fii convins că sunt la fel de sigure și delicioase ca mâncarea de acasă. Pentru momentele când „tu și ai tăi” vă așezați la masă, ca în familie.

Ceea ce ne dorim și noi de la acest eveniment în familia CSOV.

Pentru a îi cunoaște mai bine și pentru a le degusta bunătățile: https://www.oalacubunatati.ro/

 

EasyPay System

11 ani de inovație, bazându-se pe viziune și creativitate, aceștia au dezvoltat un intreg portofoliu de produse și soluții ce au la bază terminalul de tip self service care deservește in diverse domenii precum horeca, institutiilor publice si private, institutiilor bancare, transportul public și multe altele.

Partenerii noștri au ca valori de bază profesionalismul, seriozitatea și o atitudine responsabilă, demonstrând prin implicarea în astfel de proiecte și interesul față de comunitate și sport.

Vă încurajăm să vă plătiți facturile la ei și să vă faceți viața mai ușoară folosindu-le terminalele.

Mai multe informații găsiți aici - https://easypaysystem.ro/