În general, #SpitalePubliceDinBaniPrivati . Întodeauna? Facem tot ce ne stă în putință pentru ca lumea să ajungă cât mai aproape de normalitate.
De această dată, ne-am adunat forțele și, împreună cu prietenii de la Fundația Metropolis, ne propunem să aducem binele aproape de 166 de copii ce fac parte dintr-o comunitate foarte săracă din Ilfov.
 
După cum știți, partenerii noștri muncesc 24/7 pentru renovarea spitalelor din România, însă asta nu îi oprește de la activitățile zilnice: copiii pe care îi au în grijă în cadrul Fundației, cât și alte cazuri în care decid să se implice.
Ei ajută inclusiv această comunitate și în restul anului, însă acum vorbim despre un moment în care foarte mulți copii nu știu ce înseamnă să îl aștepte pe Moș Crăciun, iar acesta chiar să ajungă și la ei…
 
Astfel, ne-am decis ca toți banii strânși în urma vânzării de bilete la ultimul meci de acasă din 2023, CSO Voluntari vs. Rapid București (18 decembrie l 20:00 l Sala Gabriela Szabo), să meargă către această cauză și, de asemenea, să vă invităm să aduceți la sală, sub pomul de Crăciun #WeTheSouth , lucruri ce ne pot ajuta să le facem acestor copii niște pachete frumoase de Sărbători.
 
Vorbim despre dulciuri, jucării modeste, șosete și bocanci de iarnă sau alte articole de sezon pe care le considerați potrivite.
 
Este vorba despre o comunitate formată din fete și băieți cu vârstele între 3 și 16 ani, dominând ușor categoria de vârstă 7-10 ani.
Pentru abonații sau invitații VIP (cei ce nu vor achiziționa bilete) care vor să ajute, în afară de articolele menționate, îi invităm să doneze prin cele două metode disponibile la sală: apartul POS sau urna #SPBP .
 
Prețurile rămân la fel ca până acum. Mai exact:
 
Prețul unui bilet este de 20 de lei pentru adulți și 10 lei pentru copiii cu vârsta între 5 și 18 ani, studenți și pensionari, pentru ultimele două categorii fiind necesară prezentarea unui document justificativ la sală, în ziua meciului (carnet de note/legitimație de student, legitimație/cupon de pensie).
 
Prin neprezentarea documentului, biletul devine nul, fiind necesară achiziționarea unui nou bilet, la preț întreg, pentru a putea avea acces la evenimentul respectiv.
 
Accesul este GRATUIT pentru copiii cu vârsta până la 5 ani (fără loc rezervat) și persoanele cu dizabilități.
 
De asemenea, există 10 bilete COURTSIDE VIP la prețul de 100 de lei fiecare.
 
Oamenii de media care au solicitat acreditări sunt rugați ca la primul meci la care vor asista să se prezinte cu un act de identitate, urmând ca la evenimentele viitoare să fie suficientă, dar și necesară, ACREDITAREA, pentru a face accesul.
 
Cei care nu au solicitat acreditare până acum ne pot contacta la adresa de mail media@csovoluntari.ro.
Accesul în sală se face începând cu orele 19:00 și este permis exclusiv pe bază de abonament, bilet individual sau acreditare (valabilă pentru tot sezonul competițional).
 
Vă așteptăm! ????????