Știm că în general orice “restart” sperie și vine cu multe semne de întrebare, însă noi avem convingerea că alături de oamenii potriviți, cum este și în cazul nostru, schimbarea nu are cum să fie decât una pozitivă.
 
În acest moment ne aflăm în plin proces de reconstrucție a echipei CSO Voluntari, una care să abordeze un stil de joc diferit, potrivit filozofiei antrenorului nostru, Ainars Bagatskis, cel ce a avut foarte dificilă misiune de a prelua o echipă în mijlocul sezonului, fără a avea la dispoziție prea multe schimbări.
Astfel, am vrea să le mulțumim atât “veteranilor” deja menționați, cât și tuturor celor ce s-au alăturat acestui proiect vara trecută, pentru munca depusă în tot acest timp și momentele frumoase pe care ni le-au oferit, urându-le mult succes pe viitor.
 
Comunității #WeTheSouth îi garantăm că dorințele, aspirațiile și speranțele celor care ne susțin reprezintă elemente comune în strategia noastră, iar veștile bune nu vor întârzia să apară.
 
Pentru voi, pentru toți cei din club și pentru oraș, vrem un nou capitol de succes, atât pe plan intern cât și european, care să confirme dezvoltarea frumoasă a acestui proiect care doar ce și-a încheiat anul al treilea în “liga celor mari” și a demonstrat că locul nostru este aici, în elită.
 
Împreună! ????