Sensei Ioniță Adrian construiește în sala de sport caractere puternice! Pentru noi și partenerii de la Mozzart România, experiența de la secția de kickboxing a fost o nouă dovadă că, de fapt, nu există sporturi individuale ci doar sporturi bazate pe munca echipă. Acești copii formează alături de antrenorul lor o echipă adevărată sau chiar mai mult de atât: o familie. Vin la fiecare antrenament pentru a lucra împreună, pentru a învăța împreună, pentru a se susține și pentru a se motiva reciproc. Respectul și disciplina stau la baza relației dintre ei dar un lucru este cât se poate de vizibil: camaraderia.

Campania ”Believe in Yourself” by Mozzart România a făcut o oprire pe tatamiul din Sala de Sport ”Gabriela Szabo”. Mânuși, șorturi cool, tibiere colorate și priviri concentrate. Așa ne-au întâmpinat și cei mici și cei mari. Dincolo de loviturile intens exersate și bine executate, ne-a impresionat deschiderea cu care sportivii au discutat cu noi despre problemele și încercările lor. Despre cum caută să aplaneze conflicte cu vorba bună, știind că nu trebuie să aducă pe stradă sau la școală ce învață la antrenamente pentru competiții. Și cum încearcă să-și încurajeze prietenii să facă la rândul lor sport și să-i împărtășească valorile.

O generație frumoasă! Premiile și încurajările noastre nu au făcut decât să le răsplătească munca și pasiunea. Sperăm ca și ei să reia competițiile cât mai curând, iar rezultatele dedicării lor necontenite să se reflecte în victoriile la care visează. Ei știu deja că pot reuși tot ceea ce își propun. Încrederea nu le lipsește nici pe departe.

”Believe in Yourself” este o campanie de responsabilitate socială pe care CSO Voluntari o derulează cu sprijinul Mozzart România. Sute de copii au fost deja premiați și motivați și alte sute mai urmează în următoarele luni. Am fost deja la volei, handbal, karate, baschet, tenis de masă și kickboxing. Oare ce secție urmează?!