Printre antrenamente, meciuri și deplasări, în programul nostru s-a strecurat și ediția cu numărul doi a unui eveniment care ne este foarte drag, LA MASĂ CU SPORTIVII ! ????

Un eveniment ce duce la un alt nivel ceea ce noi, de fapt, încercăm să realizăm în fiecare zi. Să inspirăm prin exemplul propriu și să aducem în fața comunității poveștile sportivilor de top ai CSO Voluntari.

Astfel, pentru al doilea an la rând, 11 dintre aceștia au făcut echipă pentru a schimba impresii și a da sfaturi pentru nu mai puțin de 33 de juniori ce beneficiază de sport gratuit în cadrul clubului nostru, prin sprijinul acordat de Primăria Voluntari. 

Vorbim despre secții precum atletism, box, kickbox, dans sportiv, badminton, scrimă, karate, tenis de masă, handbal, volei, natație și baschet. 

Tuturor le-a fost servită o masă delicioasă din partea prietenilor de la Oala Cu Bunătăți, chiar de către sportivii pe care îi admiră și, tot din partea acestora, o porție de inspirație, motivație, povești cu semnificație și motive de a continua să muncească pentru a se numără printre cei mai buni.

Masa nu putea să fie acompaniată decât cu cele mai fresh mix-uri din partea SLooP și hidratare din partea Apuseana, dar și de cadouri marca Nutrivita - parteneri care ne sunt alături și anul acesta. 

Ne bucurăm să avem ocazia de a continua un astfel de eveniment - pentru Voluntari, pentru comunitate șj pentru sport - lucru ce nu ar fi posibil fără suștinerea Primăriei din Voluntari și a tuturor partenerilor menționați mai sus, care ne arată de fiecare dată că înțeleg importanța sportului de la bază, pornind de la cei mai mici dintre reprezentanți, până la echipele de top și performanța de cel mai înalt nivel.

Mulțumim tuturor pentru prezență și dorința constantă de a fi mai buni! ????????